Ekstra Bladet står stærkere end nogensinde

Ekstra Bladet er Danmarks største formiddagsavis og derfor en seriøs samarbejdspartner på et marked med rigtig mange spillere.

Med Ekstra Bladets forskellige platforme kommer Ekstra Bladet i kontakt med en masse forskellige mennesker - flere end noget andet avisbrand!
Kombinationen af flere platforme inden for Ekstra Bladet giver større synlighed for netop din ønskede målgruppe. Vores platforme giver mulighed for mange forskellige typer budskaber, som giver vores annoncører mulighed for at spille på mange kreative parametre. Avisen giver for eksempel mulighed for store formater og dermed synlighed, mens nettet kan vise film eller skabe interaktivitet.

Ekstra Bladets styrker:

  • Vi er frontløbere og kan tilbyde vores annoncører nogle af de nyeste og mest innovative medialøsninger
  • Vi er Danmarks største nyhedsbrand, der kan give vores annoncører en høj dækning blandt attraktive målgrupper
  • Vi tænker tværmediale annonceløsninger til vores annoncører, så det er muligt at nå forbrugeren døgnet rundt med forskellige budskaber
  • Vi er altid åbne over for kreative løsninger på vores mediaplatforme, så annoncøren har mulighed for at adskille sig fra andre

Vi er frække, respektløse, grænseoverskridende, højtråbende og troværdige. Ekstra Bladet er en avis, man kan hade eller elske - men som aldrig er ligegyldig. Den nødvendige avis!